1 de 10
SEGURETAT CIUTADANA

Un canvi en la direcció del vent amplia el confinament a part de Reus

L'incendi a Afepasa, a Constantí, ha fet activar el Plaseqta; la zona afectada al terme municipal és entre la TV-7211, la C-14, i l'aeroport

Per un canvi en la direcció del vent es recomana el confinament de la població en part del terme de Reus | Google Maps
per M.B., Reus, Catalunya | 7 de novembre de 2022 a les 19:34 |
La Guàrdia Urbana de Reus ha informat, cap a dos quarts de 8 del vespre d'aquest dilluns, que per l'activació del Plaseqta es recomana el confinament de part de la població de la ciutat. La zona afectada, s'ha indicat des del cos, és entre la TV-7211, la C-14, l'aeroport i el polígon de Constantí.

Inclou el polígon Nirsa i diversos masos. Tot plegat, a conseqüència de l'incendi que s'ha produït aquesta tarda a l'empresa Afepasa, a Constantí. Els Bombers l'han donat per estabilitzat cap a un quart de 9 del vespre. 

Fonts de la Guàrdia Urbana han exposat que s'ha activat el Pla d'Actuació Municipal de Risc Químic, en fase d'alerta. L'alcalde, Carles Pellicer, dirigeix l'operatiu des de l'ajuntament, i la regidora de Seguretat, Dolors Vázquez, el coordina des de la comissaria central.

També us pot interessar:L'aeroport també té ordre de confinament i de desviar vols, si és necessari. De fet, se n'ha desviat un, entre Dublin i la capital del Baix Camp, operat per Ryanair. Aquest tenia prevista l'arribada a la base aèria de la nostra ciutat cap a les 8 del vespre.
 
Segons ha apuntat anteriorment Protecció Civil, per un canvi en la direcció del vent s'ha optat per mantenir el confinament al polígon de Constantí i s'ha ampliat a part del terme de Reus. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: