1 de 10
SOLIDARITAT

Recullen 6.000 euros a la demarcació per a la recerca contra l'esclerosi múltiple

La campanya "Una poma per la vida" ha estat impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple, amb la col·laboració de Bonpreu i Esclat

La campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple ha estat d'àmbit català | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 7 de novembre de 2022 a les 16:15 |
Impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple amb la col·laboració de Bonpreu i Esclat, la 15a edició de la campanya Una poma per la vida ha aconseguit recaptar 6.047 euros a la demarcació de Tarragona gràcies a la venda de 4.031 pomes solidàries, tant físiques com virtuals. En total a Catalunya s’han venut 31.915 pomes solidàries. Una xifra que arriba als 47.872 euros al territori català.

Els fons recaptats amb aquesta campanya solidària es destinaran íntegrament a la recerca i l’acompanyament de les persones amb esclerosi múltiple des del moment del diagnòstic per oferir-les els serveis necessaris en funció de l’evolució de la malaltia: neurorehabilitació, intermediació laboral o suport psicològic, entre d’altres.

“És molt gratificant veure com any rere any anem conscienciant a la ciutadania sobre la realitat de la malaltia i contribuint a la recerca. Cada vegada som més, els que de manera altruista col·laborem per arribar a tots els racons del territori per donar servei directe a gairebé 2.000 persones d’arreu de Catalunya. Unint forces és com millor acompanyem i com més ajudem”, ha dit Rosa Masriera, directora executiva de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Una poma per la vida es va celebrar a l'octubre als supermercats Bonpreu i Esclat de tota Catalunya, on més de 400 persones voluntàries van animar als clients a comprar les pomes solidàries i de proximitat de les comarques de Lleida i de Girona a un preu simbòlic d’1,5 euros, a més de difondre la tasca que realitza la fundació amb les persones que conviuen amb aquesta malaltia neurodegenerativa.

En l’edició d’enguany, han donat suport a la iniciativa els pastissers Christian Escribà i Pol Escribà, encarregats d’elaborar el pastís commemoratiu del 15è aniversari i panellets amb les pomes solidàries com a ingredient principal. Alhora, s’han sumat a la iniciativa la xef Ada Parellada i la influencer dietista i nutricionista Gina Estapé, i la periodista Rebeca Rodríguez, que van fer una crida a la participació ciutadana a través de les seves xarxes socials.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: