1 de 10
PATRIMONI

S'acaba la programació d’enguany de rutes dramatitzades a la Boca de la Mina

L'última sessió, la "Ruta de l'aigua", és el 19 de novembre

Les rutes per la Boca de la Mina han atret milers de persones, en un any | Joel Medina
per M.B., Reus, Catalunya | 7 de novembre de 2022 a les 11:24 |
Ara fa un any es va posar en marxa la programació de rutes dramatitzades al passeig de la Boca de la Mina, que pel que fa al 2022 finalitzarà el proper dissabte 19 de novembre amb la darrera sessió prevista de la Ruta de l’aigua. En aquests 12 mesos s’han programat 55 dies i mig de rutes, amb un total de 111 sessions. Fins al setembre, hi ha participat 2.248 persones de totes les edats, i la previsió és que amb les dades d’octubre i novembre la xifra de participants arribi a 3.344.

Pel que fa a la Ruta de l’aigua, se n’han programat 34 sessions, bona part de les quals adreçades a grups escolars, col·lectius de dones, associacions de veïns i col·lectius amb necessitats especials, atès que es tracta d’una ruta "especialment dissenyada com a activitat inclusiva oberta a tothom que permet conèixer el passeig i la riquesa natural i paisatgística de l’entorn, amb una especial atenció a l’aigua com a recurs bàsic per a la vida", segons fonts municipals. La darrera ruta prevista tindrà lloc el dissabte 19 de novembre a les 11 del matí, i les inscripcions es poden realitzar a través de l’aplicatiu inscripcionsreus.cat.

Per la seva banda, la Ruta cultural, conduïda pel personatge de la venedora d’anissos, ha proposat un recorregut pel passeig per descobrir-ne alguns detalls de la història i les anècdotes i costums que hi ha viscut diverses generacions de reusenques i reusencs. Ha ofert un total de 24 sessions obertes al conjunt de la ciutadania i d’altres d’adreçades específicament a col·lectius ciutadans de totes les edats. La darrera ruta de la programació d’enguany va tenir lloc el passat 22 d’octubre.

Totes les rutes, de caràcter gratuït, han anat a càrrec d’ANS Educació i s’emmarquen en l’oferta general d’activitats que tenen lloc al passeig de la Boca de la Mina un cop culminada la recuperació de l’espai. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: