1 de 10
DIVULGACIÓ

Les Borges del Camp acull una taula rodona sobre alimentació, salut i consum responsable

Les conferències es duran a terme el pròxim dimecres 9 de novembre al Centre Cultural Serè

El VII cicle de conferències sobre l’alimentació, salut i consum responsable tractaran qüestions com el reciclatge | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 4 de novembre de 2022 a les 11:25 |
L’Oficina Comarcal de Consum del Baix Camp juntament amb la Unió de Consumidors de Catalunya organitzen el VII cicle de conferències sobre l’alimentació, salut i consum responsable.

La taula rodona es durà a terme el dimecres 9 de novembre al Centre Cultural Serè a les Borges del Camp, i anirà a càrrec d’Hèctor Sancho, tècnic de Secomsa, Enric Ibañez, coordinador de la Direcció de Gestió Local i Autonòmica d’Ecoembes i Cinta Bosch, gerent de sostenibilitat de l’Associació de Fabricants i Distribuïdors AECOC, moderada pel periodista, Josep Maria Flores i tractarà sobre què, com i per què del reciclatge.

Desgranar la qüestió del reciclatge: com i per què fer-ho


Les xerrades volen debatre qüestions essencials sobre el reciclatge i explicar als usuaris què cal reciclar, com ho han de fer i sobretot, el motiu pel qual ho han de dur a terme. I és que cal tenir en compte que els residus són recursos que, si es dipositen en el contenidor adequat, poden ser reciclats, i estalviar recursos i matèries primeres i contribuir en el medi ambient.

Les conferències estan obertes al públic i qualsevol persona que hi vulgui assistir es pot inscriure, gratuïtament, a través del telèfon: 93 454 67 76, enviant un correu a ucc@consumidors.org o fent la inscripció en línia.
 

Programa del VII cicle de conferències sobre l’alimentació, salut i consum responsable Foto: Cedit

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: