1 de 10

L’ajuntament de Reus fa efectiva la compra de la nau per construir-hi el nou Mercat del Carrilet

La signatura del contracte de compra-venda té un import de 850.000 euros

Espai on s’ubicarà el nou mercat del Carrilet | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 3 de novembre de 2022 a les 15:47 |

El consell d’administració de Reus Mobilitat i Serveis ha informat aquest dimecres,  2 de novembre, de l’operació de compra de la nau ubicada a l’avinguda del Carrilet, 20, amb l’objectiu de construir-hi el nou Mercat del Carrilet. La signatura del contracte de compra-venda es va fer el passat 28 d’octubre per un import de 850.000 euros.

La compra d’aquesta nau permetrà mantenir l’activitat de mercat a la zona del Carrilet i el nou emplaçament millorarà l’atractiu comercial del mercat.

La nau està situada a l’avinguda del Carrilet, en una zona molt cèntrica i en la mateixa zona d’influència de l’actual Mercat del Carrilet. S’ha valorat que l’entorn de l’edifici és favorable per una ubicació comercial ja que es troba situat al centre del barri del Carrilet i la nau està situada a tocar de l’aparcament subterrani Carrilet. Tanmateix, per les seves característiques, l’edifici compleix amb les característiques idònies per poder desenvolupar l’activitat de mercat municipal: 2.074 m2 construïts i 1.873 m2 útils per a espai de venda i una superfície semblant a la de les actuals instal·lacions del mercat.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, considera que “amb l’operació de compra de la nau seguim endavant en el compromís de mantenir  l’activitat de mercat i venda de producte fresc a l’entorn del Carrilet amb un nou emplaçament què, per les seves característiques, millorarà considerablement el seu atractiu comercial”.

A partir d’ara, Reus Mobilitat i Serveis podrà començarà a redactar el projecte arquitectònic i iniciar la comercialització dels espais de l’equipament.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: