1 de 10
EMPRESES

Nestlé invertirà 1 milió a la seva fàbrica de Reus

La nova partida impulsarà la capacitat d'emmagatzematge de la planta

Nestlé invertirà 1 milió a la seva fàbrica de Reus | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 de novembre de 2022 a les 13:59 |
Nestlé invertirà 1 milió d’euros a la seva fàbrica de cafè torrat de Reus per a reformar i augmentar la capacitat del seu magatzem. La principal millora serà la instal·lació de 8 noves sitges per a guardar el cafè verd.
 
Aquesta nova partida dotarà a la planta de Reus de major capacitat d'emmagatzematge i, a més, millorarà els processos. “El nou magatzem ens permetrà millorar l’operativa i incrementar la nostra capacitat d'emmagatzematge en un 20%. Amb aquesta i les últimes inversions, Nestlé reforça la fàbrica de Reus perquè continuï sent un referent en l’elaboració de cafè torrat en l’àmbit europeu”, destaca el director de la fàbrica de la companyia a Reus, Carlos Sanz.
 

Un impuls de més de 7 milions d’euros en dos anys


 
Aquesta nova partida se suma als 6 milions i mig d'euros que la companyia ja va invertir l’any passat per a instal·lar una nova línia de producció de cafè que inclou un torrador d’última tecnologia, una màquina d’ompliment i avançats sistemes d’empaquetat i paletizació.
 
A més, el centre disposa del primer parc solar fotovoltaic de la companyia a Espanya. La instal·lació -posada en marxa al costat de l’empresa proveïdora de serveis energètics Enertika- compta amb més de 1.500 panells situats en els terrenys de la fàbrica que proporcionen prop del 30% de l’electricitat anual empleada en la planta permetent un estalvi de 280 tones d’emissions de diòxid de carboni a l’any.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: