1 de 10
EQUIPAMENTS

En marxa el servei d'allotjament del centre social El Roser

L'equipament municipal s'ha activat aquest dimecres i començarà a rebre usuaris a partir del 7 de novembre

L'alcalde, Carles Pellicer, visitant les instal·lacions del centre social el Roser | Estel Romeu
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 3 de novembre de 2022 a les 12:33 |
El servei d'allotjament temporal del centre social El Roser és a punt de començar a rebre usuaris. Amb la seva posada en marxa aquest dimecres, es prepara per estar disponible a partir del dilluns 7 de novembre. Amb una capacitat per a 16 persones, compta també amb servei de dutxes, bugaderia i menjador, que es va engegar el mes de gener. 

Serveis d'allotjament, menjador, bugaderia i dutxes


El centre oferirà 16 places d'allotjament temporal d'urgència per a persones adultes en situació d'exclusió social. Segons la cap de servei de l'àrea de benestar de l'ajuntament de Reus, Àngels Granados, "l'allotjament està vinculat sempre a un pla de treball i un seguiment previ per part de Serveis Socials". 

El servei residencial completa la resta de recursos que s'ofereixen des del centre social, com el de menjador, que va posar-se en marxa el mes de gener i permet elaborar 240 àpats diaris. El rebost social, també disponible des d'inicis d'any, permet als usuaris escollir els aliments que necessiten. A banda, es posaran a disposició dels usuaris del centre i d'altres persones en situació de vulnerabilitat els serveis de dutxes i de bugaderia. També ofereix un espai per a acollir animals de companyia que puguin tenir els usuaris. 
 

Els usuaris del servei d'allotjament disposen del menjador per a fer els àpats i activitats Foto: Estel Romeu


El centre social el Roser ha creat 11 llocs de treball


Aquest nou recurs ha permès la creació d'onze nous llocs de treball i complementa els serveis que fins ara s'oferien a les persones en situació d'exclusió social com fondes i hostals per allotjar-se. L'alcalde, Carles Pellicer, ha desyacat que "estem orgullosos de tenir un centre com aquest, únic al país, que atén les persones en totes les seves vessants de necessitat".

La gestió del servei és a càrrec de l'empresa cooperativa de treball i iniciatives socials sense ànim de lucre Suara Serveis SCCL que es va adjudicar el mes d'agost per un import de 209.475,90 euros (IVA inclòs). El contracte té una durada d'un any, prorrogable a tres.

També us pot interessar:
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: