1 de 10
POLÍTICA

El govern de Vila-seca rep el suport dels comuns en els pressupostos de 2023

Una comissió de seguiment es reunirà mensualment per avaluar que es compleixin els pactes

Mario Téllez és el portaveu de Vila-seca en Comú. | Vila-seca en Comú
per Redacció, Tarragona | 3 de novembre de 2022 a les 09:28 |
Vila-seca continuarà tenint pressupostos aquest 2023. Segons un acord fet públic per Vila-seca en Comú, l'Ajuntament comptarà amb comptes renovats després que el govern municipal hagi acceptat iniciar els tràmits per a la creació d’un parc d’habitatge públic amb l’adquisició d’habitatges per part de l’Ajuntament. Alhora, també hi ha com a condició la creació d’una línia d’ajuts per pagar subministraments (llum, gas i aigua) per a famílies en situació de vulnerabilitat econòmica.

"Vila-seca en Comú i Vila-seca Segur-Junts treballaran conjuntament el reglament d’aquests ajuts per a la seva aplicació immediata. En el cas que la consignació sigui insuficient, es suplementarà", detallen en un comunicat. L'entesa entre govern i oposició es torna a fer evident a Vila-seca, on Pere Segura lidera un executiu en minoria.

Per tal de fer efectius els acords anteriors, el regidors i les regidores del grup municipal es comprometen a votar favorablement el pressupost municipal per a l’any 2023. Una comissió de seguiment es reunirà mensualment per avaluar que es compleixin els pactes.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: