1 de 10
POLICIAL

La comissaria dels Mossos de Torredembarra estarà llesta el 2024

Les obres s'endarrereixen per problemes tècnics i pressupostaris

Els terrenys de la comissaria de Torredembarra. | Ajuntament de Torredembarra
per Redacció, Tarragona | 2 de novembre de 2022 a les 16:20 |
El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha visitat les obres de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra de Torredembarra, una construcció que estarà acabada el 2024, segons ha anunciat. Les obres s'han endarrerit "per problemes tècnics i pressupostaris". Finalment, costarà 4 milions d'euros i s'executarà en 18 mesos. La comissaria acollirà serveis bàsics de seguretat ciutadana i reforçarà els serveis de proximitat dels Mossos amb nou municipis del Baix Gaià. D'aquesta manera es vol "incrementar" els serveis que ara presta l'Àrea Bàsica policial del Tarragonès a la zona. L'equipament estarà preparat per quan calgui reforçar els serveis policials "puntualment", sobretot a l'estiu quan incrementa la població a la zona.

El conseller Elena ha remarcat que amb la nova comissaria de Torredembarra, els Mossos podran "ser més presents" a la vegada que "es dona compliment" al projecte de territorialització. L'alcalde Eduard Rovira ha afegit que la posada en marxa de l'equipament policial "suposa entendre el territori en matèria de seguretat" i tenir una planificació integrada per reforçar i mantenir la col·laboració entre Mossos i policies locals. "La coordinació i la cooperació entre cossos policials ha de ser encara molt més estreta i eficaç", ha remarcat també Elena.

La comissaria donarà cobertura a Torredembarra, Altafulla, Creixell, la Nou de Gaià, Salomó, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, Roda de Berà i Vespella de Gaià. Els Mossos assumiran algunes tasques i milloraran el temps de resposta.

El conseller d'Interior ha recordat que el cos dels Mossos està "en un procés de creixement" perquè es pugui passar de 18.000 a 22.000 agents.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: