1 de 10
SOCIETAT

Concurs per trobar la imatge del calendari del Morell de 2023

El termini per participar-hi s'allarga fins al 14 de novembre

La imatge guanyadora de l'edició anterior del concurs | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 2 de novembre de 2022 a les 15:46 |
A dos mesos justos d’iniciar el 2023, la regidoria de Comunicació de l’Ajuntament del Morell convoca, un any més, el concurs fotogràfic #Raconsipaisatges. Una iniciativa oberta a tota la ciutadania morellenca i de la qual en surt, any rere any, la imatge que il·lustra el calendari municipal de l’any següent.

Com és habitual, la temàtica del concurs és lliure, sempre amb el rerefons de capturar de forma singular i creativa algun espai del municipi. La persona autora de la imatge guanyadora, a més del reconeixement de veure una de les seves fotografies al calendari del Morell, rebrà també un dron DJI Mini 2 com a premi.

Com participar-hi?Per participar, les fotografies s’hauran de publicar a Instagram des d’un perfil públic, amb l’etiqueta #Raconsipaisatges i #somdelMorell, i enviar en un correu electrònic a fotocalendari@elmorell.cat, fent constar el número de telèfon. Ambdós procediments són obligatoris.

Cada participant pot presentar un màxim de tres fotografies que no hagin estat premiades en cap altre concurs. Les fotografies que es presentin hauran de tenir orientació horitzontal (425 x 288 mm) i una resolució mínima de 72 ppp (en cas de ser la fotografia seleccionada, s’haurà de facilitar a 300 ppp), sense compressió ni marca d’aigua.

A més, la persona guanyadora de l’última edició del concurs no pot participar fins l’any vinent. Les fotografies s’han de presentar abans de dilluns 14 de novembre (inclòs), i el dia 21 es farà pública, a través dels canals digitals de l’Ajuntament del Morell, la imatge guanyadora.

El jurat el formaran una persona del municipi vinculada a la fotografia, un tècnic, un responsable de l’Ajuntament i un fotògraf professional de fora del Morell.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: