1 de 10
TURISME

Vandellòs promou els atractius del seu entorn natural i del nucli

A través de les Jornades d’Interior, els dies 12 i 13 de novembre

Vista de Vandellòs | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 10 de novembre de 2022 a les 08:00 |
El cap de setmana del 12 i 13 de novembre, Vandellòs acollirà les Jornades d’Interior, organitzades per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració del Centre Excursionista Serres del Mestral i de la regidoria d’Esports.

En el marc d’aquestes jornades, que tenen com a objectiu donar a conèixer els atractius de l’entorn natural i dels nucli d’interiors del municipi (en aquesta ocasió, del poble de Vandellòs), s’oferiran diverses activitats gratuïtes. En concret, el dissabte 12 de novembre: un taller fotogràfic, previst a dos quarts d'11 del matí, a Ca la Torre, a càrrec d’Ori Gener, un fotògraf de Cambrils que publica les seves imatges a Instagram sota el perfil @oriolgen31; i una gimcana fotogràfica pel poble de Vandellòs, que començarà a dos quarts de 12 del migdia davant de Ca la Torre. Per participar en aquestes dues propostes no cal fer inscripció prèvia.

El diumenge 13 de novembre hi haurà una cursa d’orientació familiar a càrrec del Centre Excursionista Serres del Mestral. El punt de sortida d’aquesta cursa, de 10 quilòmetres, serà la Plaça Drs. Gil Vernet de Vandellòs, a les 9 del matí. Per prendre part en aquesta activitat, sí serà necessari apuntar-s’hi, a través de la pàgina web d’aquesta entitat local. Hi haurà un obsequi per a tots les persones participants i un premi per als tres primers.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: