1 de 10
SALUT

Propostes formatives sobre les tecnologies relacionals de la informació i la comunicació

Les accions formatives s'adrecen a professors de primària i de secundària | CFP
per E.R., Reus, Catalunya | 2 de novembre de 2022 a les 11:54 |
La regidora de Salut i Ciutadania du a terme un conjunt de propostes formatives sobre les Tecnologies Relacionals de la Informació i la Comunicació (TRIC) que es faran a l’alumnat de 3r d’ESO dels instituts de Reus i també al professorat i altres especialistes en educació.

Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, ha explicat que “la proposta neix arran d’un qüestionari Planet que es va fer el 2019 a 1.455 estudiants de Reus i entre els resultats es valora la necessitat per part dels equips docents de treballar sobre l’abús a les pantalles. A més, tenim demandes explícites de famílies que demanen aquest treball, una necessitat detectada també per la regidoria d’Educació”.

Segons ha manifestat Subirats, “una de les principals línies de treball de Salut Pública aquí a la ciutat és l’educació en salut a la ciutadania. Així doncs, per tal de millorar l’eficiència i l’eficàcia de les actuacions dirigides a la comunitat educativa, des de la regidoria posem en marxa un conjunt de propostes formatives dirigides també als professionals d’educació, per dotar-los d’eines i recursos per fer front a aquest repte personal i professional de millorar les capacitats en salut de la comunitat educativa”.

La proposta formativa per a primària és els dilluns 7, 14, 21 i 28 novembre (d'un quart de 6 de la tarda a tres quarts de 8 del vespre); per a secundària, els dimecres 9, 16, 23 i 30 novembre (en la mateixa franja). Les inscripcions es poden fer a través d'aquest enllaç.

El professorat que hi participi tindrà el reconeixement de les hores de formació. S’hi poden apuntar tant professorat de Reus com de fora del municipi. Aquesta mateixa formació, sense el reconeixement d’hores, també està oberta a altres professionals que la considerin necessària.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: