1 de 10
OBRES I MILLORES

Obres de millora del camí de la Pedra Estela, de Reus

Tenen una durada aproximada d'un mes

Una imatge del camí de la Pedra Estela | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 2 de novembre de 2022 a les 11:47 |
Aquest dimecres es tallarà el camí de la Pedra Estela per iniciar les obres de millora que inclouen l’habilitació d’un vial per als vianants. Els veïns de la zona podran accedir als seus habitatges pels passos habilitats, mentre que la resta de vehicles, com per exemple els que feien ús per accedir a la urbanització d’Aigüesverds, ho hauran de fer per les vies alternatives.

La intervenció es fa des del carrer dels Velers fins el barri Montserrat, i preveu una durada d’un mes, aproximadament. Aquestes obres contemplen el condicionament i millora del ferm del camí i l’ordenació de la mobilitat per a prioritzar la seguretat de vianants, amb un vial senyalitzat, i per facilitar la convivència de bicicletes i vehicles a motor.

El vial per als vianants tindrà una amplada fixa d’1,10 a 1,20 metres. L’actuació s’iniciarà amb el desbrossat dels marges del camí, per continuar amb la reparació de les bases o capes de paviment deteriorades, amb l’estesa d'una nova capa d'aglomerat asfàltic de 5 cm en tot l'àmbit; la millora de l’espai mitjançant una cuneta; un canal de drenatge de les aigües pluvials i la senyalització vertical i horitzontal d'un vial per a vianants.

El pressupost base de licitació de l’obra és de 188.503,25 euros (IVA inclòs). El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, ha dit que aquesta intervenció “implica una millora important en la seguretat i l’accessibilitat del camí de la Pedra Estela, molt transitat pels esportistes i les persones que surten a caminar”.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: