1 de 10
ENTITATS

El CNCB construeix el nou edifici de la secció esportiva

Les obres comencen la segona quinzena de novembre, s'allargaran cinc mesos i tenen un pressupost d'uns 300.000 euros

Vista aèria de les instal·lacions del Nàutic de Cambrils | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 2 de novembre de 2022 a les 11:02 |
El Club Nàutic Cambrils (CNCB) començarà aquesta tardor la construcció del nou edifici de la secció esportiva de l’entitat. L’empresa Construnext serà l’encarregada de fer realitat el nou edifici, que acollirà aules, oficines, taller i magatzem; a més de nous mòduls de dutxes i serveis.

L’edifici, de 96 m2, s’ubicarà entre l’esplanada actual de les instal·lacions de la secció esportiva i l’àrea del varador. Les obres representen una inversió d’aproximadament 300.000 euros i suposaran també la urbanització dels accessos a l’edifici. Està previst que els treballs, inclosos a l’actual pla d’obres del Club Nàutic Cambrils, arrenquin la segona quinzena de novembre i el termini d’execució de les mateixes sigui de cinc mesos.

Mentre s’allarguin les obres, l’activitat habitual de les instal·lacions del Club i de la secció esportiva no es veurà afectada.

Ramon Vallverdú, president del CNCB, ha destacat “la importància de seguir fent passes endavant per assolir l’excel·lència en les nostres instal·lacions i oferir a la secció esportiva un espai on poder desenvolupar de la millor manera possible la seva feina diària”.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: