1 de 10
SOLIDARITAT

La cursa «Lliga't a la vida-Trail» recapta més de 50.000 euros

El repte esportiu, en benefici de la Lliga contra el càncer, va comptar amb la participació de 45 equips

La cursa solidària va recaptar més de 50.000 euros en benefici de la Lliga contra el càncer | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 31 d'octubre de 2022 a les 11:54 |
La cursa de relleus "Lliga't a la vida - Trail" ha omplert el Camp de Tarragona i els 102 quilòmetres de recorregut de solidaritat. El repte esportiu, que ha tingut lloc el cap de setmana del 29 i el 30 d'octubre, ha recollit 53.134,27 euros a favor de la Lliga contra el càncer. 

La primera edició de "Lliga't a la vida- Trail" va començar el dissabte a les 7 del matí al Port de Tarragona, punt d'on sortia la cursa solidària. Organitzada per la Lliga contra el càncer i KMxTu, recorria 102 quilòmetres del Camp de Tarragona dividits en 10 trams. Els punts d'avituallament es trobaven a La Móra, La Pobla, Bonastre, Albinyana, Masllorenç, Bràfim, Salomó, La Riera i Pallaresos i el punt final era al Port de Tarragona.

Un dels equips estava format per pacients oncològics


A cada punt, els participants rebien el subministrament de menjar i beguda per recuperar forces i poder continuar amb el repte, que havien d'assolir en un màxim de 23 hores. Des de l'organització asseguren que "estem encara emocionats de veure la implicació de tantes i tantes persones que han fet possible aquesta primera edició de Lliga’t a la Vida – Trail. Per a nosaltres això és molt més que un repte, molt més que una cursa".

Per a participar en la cursa, els equips havien d'aconseguir reunir un mínim de 700 euros com a donatiu per a la Lliga. Un dels 45 equips participants en aquesta primera edició, l’equip “Memòria de Peix", estava format per pacients oncològics, que van voler formar-hi part realitzant el primer tram del Port de Tarragona a la Punta de la Móra. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: