1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

La Diputació destina 1,6 milions a projectes d'autònoms i microempreses de la cultura

És gairebé el doble que l'any passat

Els ajuts s'adrecen a autònoms i microempreses del sector cultural | ND
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 31 d'octubre de 2022 a les 10:23 |
Producció de curtmetratges, documentals, obres de teatre o espectacles de circ; enregistraments de discos; edició de llibres; gires musicals pel territori... són algunes de les 137 activitats i produccions noves que es beneficiaran de la tercera convocatòria d'ajuts de la Diputació de Tarragona per a microempreses i a professionals autònoms de l'àmbit cultural. La institució hi destina enguany 1.649.873,67 euros, gairebé el doble que l'any passat, per tal d'incentivar, reforçar i fer créixer el sector a la demarcació.

Els ajuts s'han concedit, d'una banda, a activitats d'interès públic (cicles, festivals, presentacions, jornades o similars...), i com a novetat d'enguany inclouen circuits o gires en equipaments i espais de gestió municipal o de cogestió publicoassociativa a la demarcació de Tarragona, amb l'objectiu de propiciar el sorgiment de projectes d'espectacles de música en directe amb un impacte notable a la demarcació.

D'altra banda, es destinen a la creació intel·lectual o al procés d'elaboració de noves produccions (discs, exposicions, publicacions, audiovisuals, guions...). L'import màxim que s'ha concedit a cada sol·licitant és de 14.724 euros per a activitats i produccions, i de 18.405 euros per a circuits o gires.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: