1 de 10
IL·LUSTRACIÓ

La reusenca Anna Carazo Anglada, finalista del 2n Concurs de Cartells Ars Collecta de Codorniu

Codorniu, 125 anys després de la seva icònica primera edició del 1898, ha convocat el segon concurs de cartells de la seva història

La reusenca Anna Carazo Anglada ha estat una de les quatre finalistes del Concurs de Cartells Ars Collecta convocat per les caves Codorniu | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 d'octubre de 2022 a les 14:19 |
La reusenca Anna Carazo Anglada ha estat una de les quatre finalistes del Concurs de Cartells Ars Collecta convocat per les caves Codorniu. Cent vint-i-cinc anys després de la seva icònica primera edició, Codorniu va convocar el segon concurs de cartells de la seva història. El primer, que es va dur a terme el 1898 i hi van participar artistes com Ramon Casas, Miquel Utrillo o Santiago Russinyol, va tenir una transcendència històrica i forma part del llegat cultural del país.

Enguany el concurs ha comptat amb un jurat format per noms nacionals i internacionals de referència en l'art i el disseny i s'han presentat més de 300 obres d'arreu del món.

Aquest divendres 28 d'octubre, s'ha fet la presentació a les caves Codorniu dels finalistes i el lliurament de premis. En l'acte s'han pogut veure exposades les obres premiades compartint l'espai amb els cartells originals de 1898.

El jurat va destacar la classe i l'elegància de l'obra d'Anna Carazo, una combinació d'il·lustració que connecta la tradició amb l'avantguarda.

L'Anna va estudiar el Batxillerat de les Arts plàstiques a l'Institut Gabriel Ferrater de Reus i, posteriormen,t Disseny gràfic a l'escola Elisava de Barcelona. Actualment, treballa a Barcelona i ha participat i aconseguit diferents distincions en altres concursos i premis.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: