1 de 10
XARXES SOCIALS

La nena de l'exorcista més viral de PortAventura

Especialment TikTok és ple de vídeos de l'actriu que encarna de manera desenfadada aquest personatge terrorífic

La nena de l'exorcista de PortAventura | TikTok
per Redacció, Tarragona | 29 d'octubre de 2022 a les 11:56 |
L'habilitat actoral de la nena de l'exorcista de PortAventura ha sorprès aquests dies els visitants al parc temàtic de Salou i Vila-seca, coincidint amb la festivitat de Halloween. Tal com és habitual, PortAventura es vesteix per a l'ocasió amb tota mena de caracteritzacions, però el que ha sorprès enguany és la manera tan desenfadada d'actuar de la nena de l'exorcista, un personatge popularitzat arran de la pel·lícula de l'any 1973 de William Friedkin.

La viralitat, tal com sol succeir, ha dut l'actriu a ser protagonista indirecta d'una polèmica. Una visitant al parc assegura que va ser tractada de manera irrespectuosa per una treballadora, fent-la fora d'un lloc on no podia estar, abans de l'espectacle. Segons explica en un vídeo penjat a les xarxes, això va servir de trampolí per a una actuació encara més irònica de la nena de l'exorcista, que va aprofitar-ho per actuar de manera més malcarada.

Tot i així, la major part de les reaccions dels usuaris és aquests dies d'aplaudiments a la feina de l'actriu, de nom Marina López. El maquillatge i el cant de cançons de Rosalía, Bad Bunny, Bizarrap, Quevedo o Chanel ha captat l'atenció de tot l'Estat.

A banda dels usuaris de TikTok, també les televisions han visitat el parc arran de la polèmica per conèixer de prop Marina López.
 
@viajosinnver #dúo con @alba.bg3112 #niñadelexorcistaportaventura ♬ sonido original - alba.bg3112
@aiidacortes4 #niñadelexorcistaportaventura #portaventura #laniñadelexorcista ♬ sonido original - Aidaa🦋

Altres notícies que et poden interessar
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: