1 de 10
OCUPACIÓ

L'Ajuntament del Morell donarà feina a una desena de persones durant mig any

Les instàncies per optar-hi es poden presentar fins al 9 de novembre

El consistori busca, entre altres, peons de neteja de vials, zones verdes i espais públics | Georgina Albreda
per M.B., Reus, Catalunya | 28 d'octubre de 2022 a les 16:45 |
L’Ajuntament del Morell posa en marxa, un cop més, un nou pla d’ocupació. Es tracta del tercer en dos anys. “Les experiències han estat excel·lents”, ha dit l’alcalde, Eloi Calbet, “i són una forma d’estar al costat de persones aturades amb especials dificultats d'ocupació, amb la finalitat de donar cobertura a un sector de la població molt necessitat”.

Així, i com en l’última edició, se seleccionaran 10 persones més per a dos tipus de places: sis peons de neteja de vials, zones verdes i espais públics al terme municipal, i quatre peons especialitzats en jardineria per arranjament de zones verdes, o oficial segona de paleta d'obra pública per a la reparació i rehabilitació de diversos espais públics al terme municipal, o oficial segona especialitzat en electricitat, entre altres especialitats.

Totes les persones contractades treballaran durant sis mesos. “Des del nostre punt de vista, és molt més enriquidor generar ocupació per a persones que viuen situacions complicades que no pas donar ajudes per vies socials, tot i que una cosa no exclou l’altra”, ha apuntat la regidora d’Ocupació i Formació, Mònica Casas. A més, “amb aquestes contractacions disposarem de més recursos humans a la brigada municipal, la qual cosa ens permet tenir un poble més net i ordenat”, ha afegit el regidor de Via pública, Pere Domingo.

Les bases es poden consultar en aquest enllaç, i les instàncies es poden presentar fins al 9 de novembre (inclòs) a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori o bé mitjançant la seu electrònica municipal, on cal identificar-se electrònicament per a realitzar la gestió. Entre els requisits, tenir més de 16 anys o estar inscrits com a demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació Municipal (SOM) del Morell i a l’Oficina de Treball de la Generalitat (SOC).
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: