1 de 10
AEROPORT DE REUS

La ruta entre Reus i Dublin fa passar 138.000 persones per l'aeroport

La connexió entre la capital del Baix Camp i Bristol sedueix 25.000 usuaris, el que suposa el rècord absolut de l'enllaç

Viatgers arriben a Reus, en una imatge d'arxiu | ACN
per M.B., Reus, Catalunya | 28 d'octubre de 2022 a les 16:24 |
L'activitat d'enguany a l'aeroport de Reus ha deixat "bones dades". Ho ha apuntat aquest divendres al matí la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Meritxell Roigé, qui ha detallat que entre els mesos de març i de setembre per la instal·lació de la capital del Baix Camp hi van passar 814.412 persones, el que representa el 85,9% de 2019.

Cau el mercat britànicLa lectura feta per Roigé, doncs, ha estat positiva. "Malgrat la incertesa hi ha hagut un bon comportament. És el que més volum de passatgers ha recuperat dels aeroports catalans", ha afirmat. Quant als usuaris estrangers, els únics que han crescut són els procedents d'Irlanda, fins als 207.579 (+21%). De fet, la ruta entre Dublin i Reus ha registrat 138.000 passatgers, la xifra més alta des de l'any 2008.

Per la seva banda, la ruta de Bristol (Regne Unit) a Reus ha fet el seu rècord absolut, amb 25.000 persones, el triple que el 2019. Tot i això, el mercat britànic ha passat de 609.000 viatgers a quasi 495.000. Roigé ho ha atribuït en part a la fallida del turoperador Thomas Cook. Respecte al fet que a l'hivern l'aeroport es quedarà sense activitat de vols comercials, Roigé ha explicat que des de la Diputació "treballem per capgirar aquesta situació" i ha precisat que actualment "les aerolínies treuen rutes de tot arreu". "De cara a l'estiu tenim bones sensacions per tenir bones rutes", ha conclòs.

Sense vols a l'hivernL'aeroport de Reus tancarà l'activitat comercial d'enguany el proper dilluns 7 de novembre. Mesos enrere, al març, quan va arrencar la temporada, el director de l'equipament, Juan Crespo, va apuntar que l'objectiu marcat passava per assolir o superar els 750.000 viatgers.


Roigé ha comentat l'activitat a l'aeroport en el transcurs d'una trobada amb els mitjans en què també s'ha fet balanç de les xifres registrades enguany pel sector turístic, quant a allotjaments, al Camp i a l'Ebre. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: