1 de 10
LLEURE

Per Tots Sants, 11a edició de Prades Bosc

Els actes lúdics, festius i culturals van d'aquest divendres al proper dimarts, 1 de novembre

L’activitat estrella del festival és el concurs de serra mecànica | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 28 d'octubre de 2022 a les 16:02 |
Prades Bosc celebrarà l'11a edició fins a l’1 de novembre. Enguany a més de les activitats pròpies de la festa relacionades amb el bosc s’oferiran també visites guiades al poble així com actes relacionades amb la Castanyada.

Les activitats comencen aquest divendres a dos quarts de 6 de la tarda amb Silvestrina, una activitat de descoberta d'herbes i infusions a càrrec de l’Associació de Dones. El taller ja va omplir dies abans les places amb una trentena de participants. Dissabte a les 9 del vespre serà el torn del sopar de Prades Bosc de senglar amenitzat per Keep Calm Trio al centre cívic. Aquest aplegarà 250 comensals que podran tastar un menú de 15 euros, a càrrec de la Societat de Caçadors de Prades, que inclou pica-pica, escudella, senglar amb bolets, cabirol i postres.

El diumenge, de 10 del matí a les 2 del migdia, es realitzarà l’activitat estrella del festival amb el concurs de serra mecànica i la demostració de tall de figures que es farà a la plaça dels Arbres. El guanyador obtindrà un lot de productes locals. Els participants es poden inscriure abans de diumenge a l’Oficina de Turisme. El jurat de concurs "valorarà la destresa, rapidesa i precisió dels participants".

El concurs començarà amb la col·locació de la cadena a la motoserra, i continua amb tres proves més: tallar tres fines rodanxes d'un tronc, repelar un tronc eliminant-ne les branques sobrants, i partir dos troncs amb un mall. Des de l’Oficina de Turisme s’oferiran visites guiades el diumenge a dos quarts d’11 del matí i el dimarts 1 de novembre a la mateixa hora. El mateix diumenge a mitjanit, començarà la Festa Jove El Castanyàs amb Dj Carles Rossell, organitzada per l’Associació Juvenil de la Vila Vermella al centre cívic amb l'entrada gratuïta.

El dilluns a les 9 del matí, els amants del senderisme podran realitzar una sortida al bosc de tardor de 12 quilòmetres al Tossal gros a càrrec de l'associació excursionista Els Birimbins de Prades. El punt de trobada serà la font de la plaça Major a tres quarts de 9 del matí ja que cal signar full de responsabilitat. El dilluns les 8 del vespre el grup d’avis organitzen sopar i ball de castanyada amb el grup Costa Daurada al centre cívic. Els preu pels socis és de 10 euros i per als no socis 12 euros. Els interessats poden reservar a l'oficina de turisme.

Les places són limitades i ja s’han superat el centenar d’inscrits. Del dia 29 al 31 l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Serra de Prades vendran castanyes de les 5 de la tarda a les 9 del vespre d’11 del matí a 1 de la tarda i el dia 1 de novembre de les 11 del matí a les 2 del migdia al Portal.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: