1 de 10
GASTRONOMIA

​Els bolets seran els protagonistes a la ciutat del 4 al 20 de novembre

Arriben les 1es Jornades Gastronòmiques "A Reus cuinem bolets amb DOP Siurana" a 18 restaurants

Les 1es Jornades Gastronòmiques | Estel Romeu
per E.R., Reus, Catalunya | 28 d'octubre de 2022 a les 12:46 |
Els bolets de temporada seran els protagonistes en 18 restaurants de la ciutat del 4 al 20 novembre. Les primeres Jornades Gastronòmiques "A Reus cuinem bolets amb DOP Siurana" volen fer valer els productes del territori com els bolets, l'oli DOP Siurana i el vi de la Terra Alta.

Bolets, oli DOP Siurana i vi Terra Alta


Els bolets seran l'element principal dels plats que oferiran els 18 restaurants reusencs, des de l'entrant fins a les postres. Cada establiment tindrà un menú creat especialment per a les jornades que comptarà amb la presència d'oli de la DOP Siurana i vi dels Cellers Tarroné.
 

Les 1es Jornades Gastronòmiques "A Reus cuinem bolets amb DOP Siurana" arriben del 4 al 20 de novembre Foto: Estel Romeu

 

Segons la regidora de Promoció de ciutat, Montserrat Caelles, les Jornades Gastronòmiques reconeixeran "els productes del territori i les persones, restaurants i cuiners que fan possible tastar-los a taula". "A Reus cuinem amb bolets" és una col·laboració entre l'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de Tarragona, el Tomb de Reus, els Cellers Tarroné i la regidoria de Promoció de Ciutat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: