1 de 10
POLÍTICA

La Diputació concedirà ajuts a famílies per combatre la pobresa energètica

L'ens també aportarà fons a la millora de la coberta de la Catedral de Tortosa

La dotació per als ajuts contra la pobresa energètica és superior als 250.000 euros | ND
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 d'octubre de 2022 a les 12:32 |
El ple de la Diputació de Tarragona ha aprovat per unanimitat una modificació de crèdit que servirà per dotar de pressupost diversos projectes i actuacions a la demarcació per valor de 10 milions d'euros, en àmbits estratègics com la cultura, el patrimoni o l'acció social.

D'entre les accions previstes destaca l'ajut de 263.808 euros que la Diputació concedirà a les famílies en situació de pobresa energètica a la demarcació en el marc del conveni de col·laboració amb la Generalitat. Aquest estableix la col·laboració de les administracions en la condonació del deute contret amb Endesa per part de famílies en situació de pobresa energètica a Catalunya.

Projectes a l'EbreLa modificació també permetrà destinar 540.000 euros als consells comarcals de la demarcació per al programa de mobilitat que fa possible el servei de transport escolar no obligatori al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. Una altra de les actuacions que es podran dur a terme són les obres de millora de l'estanquitat de la coberta de la Catedral de Tortosa, que comptaran amb un ajut de 38.000 euros per part de la Diputació de Tarragona.

A banda, la sessió plenària ha aprovat inicialment al projecte de construcció d'una rotonda a la intersecció de la carretera TV-3025 i el camí de les Candenes a l'Ametlla de Mar, amb un pressupost de 393.818,70 euros. Aquest projecte permetrà ordenar el trànsit i augmentar la seguretat de tots els usuaris en aquest punt de la xarxa viària. La rotonda també farà la funció de porta d'entrada a l'entorn urbà per a tots els vehicles i vianants que accedeixin a la població de l'Ametlla de Mar. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: