1 de 10
EDUCACIÓ

Estudiants polonesos visiten l'institut Gaudí de Reus en el marc del programa Erasmus+

Durant tres dies, l'alumnat de 3r i 4t d’ESO del centre ha compartit experiències amb els joves vinguts de Kobylany

Alumnes reusencs i polonesos han compartit experiències | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 d'octubre de 2022 a les 10:24 |
L'institut Gaudí de Reus treballa un projecte amb un institut-escola de Polònia en el marc del programa Erasmus+. El centre de la capital del Baix Camp ha rebut la visita de l’alumnat de l’institut-escola de Kobylany, a Polònia, durant tres dies.

Alumnes de 3r i 4t d’ESO han compartit activitats i aprenentatges junts, i han posat en pràctica l’ús de la llengua anglesa com a eina de comunicació. Un dels eixos del treball conjunt han estat els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), concretament Ciutats i comunitats sostenibles (ODS 11) i l’Acció pel Clima (ODS 13), on l’alumnat dels dos països ha fet propostes "per millorar el consum d’aigua, la reutilització dels materials i la sostenibilitat", segons s'ha apuntat des de l'institut reusenc.

Els polonesos descobreixen el patrimoni localA banda de les activitats acadèmiques, l’alumnat amfitrió els ha ensenyat els edificis més emblemàtics de Reus, així com l’espai natural proper a l’institut Gaudí. D’aquesta manera, han pogut fer activitats comunicatives al passeig de la Boca de la Mina, fins a arribar a l’institut Pere Mata, i el parc de les Olors.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: