1 de 10
COMERÇ

Tornen els «Bons Compra Salou» amb descomptes per a la campanya prèvia del Nadal

S'activen el dilluns 7 de novembre

Cada persona es podrà beneficiar d'un estalvi total de 30 euros. | Ajuntament de Salou.
per Redacció, Tarragona | 27 d'octubre de 2022 a les 14:56 |
L’Ajuntament de Salou reprèn la campanya de descomptes Bons Compra Salou, posant a disposició de la ciutadania 150.000 euros, abans de la campanya prèvia del Nadal. Es tracta d’una iniciativa oberta a tots els comerços, la restauració i els establiments de serveis del municipi.

Els bons s'activaran el dilluns, 7 de novembre. Els comerços adherits a la campanya aplicaran un 30% de descompte a les compres, sobre una despesa màxima de 100 euros, sense que hi hagi un import mínim a invertir en cada compra. Cada persona es podrà beneficiar d'un estalvi total de 30 euros. Tenen accés a aquests bons les persones empadronades o propietàries de béns immobles, majors de 18 anys.

L’any 2021 es van beneficiar de la campanya 6.167 ciutadans empadronats a Salou o propietaris de béns immobles. I es van fer un total de 5297 operacions. Es van aplicar 139.173,58 euros en descomptes en bons i van tenir un impacte de 325.037 euros en vendes, que es van repartir en dues parts, moda i complements, per una banda, i serveis, per l’altra (perruqueria, escoles); a més d’alimentació, restauració, joieria, joguets i electrodomèstics.

El termini perquè els comerços s’hi inscriguin és obert. El llistat d’establiments participants s’anirà actualitzant al web de l’Ajuntament de Salou.
 
Arxivat a:
Economia, bons, comerç, Salou
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: