1 de 10
DIBUIX

Nova edició del Festival de dibuix Big Draw a Reus

Dissabté 29 d'octubre té lloc la jornada final, amb intervencions en diversos punts de la ciutat

El festival de dibuix té lloc un cop més a Reus | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 d'octubre de 2022 a les 00:00 |
Maria Pallejà, Fina Veciana, Marc Sardà, Francesc Miquel, Margarita Sancho i Jaime de Córdoba seran aquest cap de setmana a Reus per participar a una nova edició del Festival de dibuix Big Draw a la capital del Baix Camp. Precisament, aquest dissabte 29 d'octubre es farà la jornada final de la proposta que ha rebut activitats durant tota la setmana a través de les Biblioteques Municipals de Reus. Durant el matí de dissabte, entre les 11 i fins a la 1 del migdia, hi haurà diversos tallers gratuïts de dibuix repartits en diversos llocs i dirigits per artistes de renom.

L’artista de Reus Maria Palejà farà un taller de dibuixar fruites i verdures al Mercat Central a partir de les 11. Jaime de Córdoba impartirà el taller per adults Dibuixar els arbres a la maniera a la Galeria d’art Anquin’s, per al qual cal inscriure’s al correu info@anquins.com. Per la seva banda, dibuix i Educació oferirà el taller La biblioteca s’omple amb els nostres colors, un mural col·lectiu amb tots els dibuixos acolorits de la roba que es porti a la Biblioteca Central Xavier Amorós. I, el mateix dissabte a les 12 del migdia hi haurà també la presentació del llibre infantil Una de fantasmes, de Núria Freixa, editat per Neopàtria, i taller d’il·lustració terrorífica.

Per al públic juvenil, divendres 28 de 7 de la tarda a les 9 del vespre, Marc Sardà farà el taller Bloody Workshop on dibuixaran amb sang i faran una andròmina terrorífica, davant l’antic hospital, que anirà a càrrec del Casal de Joves.

Més informació del festival, aquí.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: