1 de 10
EQUIPAMENTS

Liciten les obres del nou pavelló esportiu de Mont-roig

Per 750.000 euros, amb un termini d'execució de nou mesos

El pavelló serà situat entre el carrer de Josep M. Folch i Torres i la carretera de Colldejou | Freepik
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 27 d'octubre de 2022 a les 12:21 |
L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha tret a licitació les obres de construcció del nou pavelló esportiu, situat entre el carrer de Josep M. Folch i Torres i la carretera de Colldejou. Les empreses interessades en aquesta obra poden presentar les ofertes a través de la seu electrònica abans del dia 2 de novembre a les 2 del migdia.

El projecte, que té un termini d’execució de nou mesos, surt a licitació per 757.307 euros (IVA inclòs). L’objectiu "és dotar a la població d’un nou espai on es puguin dur a terme activitats de caire esportiu (minibàsquet, bàdminton...), com esdeveniments diversos", segons fonts del consistori.

Aquest podrà ser utilitzat pels diversos clubs esportius del municipi, per les activitats de l’Àrea d’Esports, també per l’Escola Mare de Déu de la Roca, així com per celebrar diversos esdeveniments ja siguin de l’Ajuntament o altres entitats.

Si es compleixen els terminis previstos i la licitació no queda deserta, el nou equipament entrarà en funcionament el curs 2023/ 2024. El pavelló esportiu, dissenyat per l’estudi Integral Archiconsulting, estarà dotat per una pista de minibàsquet, dues pistes de bàdminton i una pista de mini voleibol. Hi haurà una zona reservada per unes grades a dos nivells i vestidors, així com un espai de magatzem i altres serveis.

Les obres inclouen també una millora de la zona d’accés al nou equipament des de la carretera de Colldejou.
 

Mapa de la zona on hi haurà el pavelló Foto: Cedida 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: