1 de 10
POLÍTICA

Salou congela taxes i impostos per al 2023

L'acord s'adopta en sessió plenària

Els veïns de Salou veuran com es congelen taxes i impostos municipals de 2023 | Salou.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 26 d'octubre de 2022 a les 16:58 |
El ple de l'Ajuntament de Salou ha aprovat, aquest dimecres, la congelació dels impostos i taxes per al proper 2023. En aquest sentit, no es veuran incrementats l’impost sobre béns immobles; l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres; la taxa de llicències urbanístiques i altres activitats; la taxa per a la tramitació de l’obertura d’activitats i prestació de serveis de control per les instal·lacions; ni la taxa per recollida, tractament i eliminació de residus.

En la seva intervenció, l'alcalde, Pere Granados, ha volgut destacar que "aquest és el tercer any consecutiu que l’Ajuntament de Salou decideix congelar les taxes". Per la seva part, el regidor d'Hisenda i Gestió Econòmica, Yeray Moreno, ha volgut fer valer el fet que "la congelació dels impostos es dona en una situació molt adversa, amb una inflació desmesurada".

Aquest punt de l’ordre del dia ha comptat amb els vots a favor de Sumem per Salou i el PSC; els vots en contra de Cs i el PP; i l'abstenció d’ERC. Així mateix, el ple ha aprovat, per unanimitat, el segon requeriment a la Generalitat de Catalunya per al finançament de l'execució del projecte Via de connexió entre el centre urbà de Salou i el parc, a través del traçat actual del ferrocarril.

En aquest sentit, Granados ha manifestat que “acabem de demanar a la Generalitat de Catalunya que compleixi amb la seva obligació d’assumir el finançament de 8 milions d’euros".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: