1 de 10
EQUIPAMENTS

Treballs per adequar la nova biblioteca municipal del Morell

L'equipament és aturat des de 2018

Els treballs per adequar l'espai ja han començat | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 6 de novembre de 2022 a les 13:50 |
Amb l’inici del curs després de l’estiu, ja s’ha començat a treballar en l’adequació del que serà la nova biblioteca municipal del Morell. “És un servei que fa temps que volíem posar en marxa de nou”, ha dit l’alcalde del municipi, Eloi Calbet, per tenir “un espai d’estudi, de lectura, que permeti acollir noves iniciatives com ara clubs de lectures, contacontes així com altres activitats”.

Obrirà portes "ben aviat"



“Fa molts anys que era un reclam”, han indicat, per la seva banda, les dues regidores de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell, Mònica Casas i M. Jesús Valldosera. “Ens fa molta il·lusió veure-hi la bibliotecària, a punt per tornar a donar vida a tots aquells llibres que vèiem a les prestatgeries i als quals no es donava ús”, han afegit.

Es preveu que l’equipament, ubicat al Centre Cultural del municipi, torni a obrir portes "ben aviat", després d’estar aturat des de l’estiu del 2018. “Després d’aquest període d’inactivitat, no sols cal adaptar i actualitzar la infraestructura i el material de què es disposa”, ha puntualitzat la bibliotecària, Roser Parra, “sinó que també cal posar en marxa de nou la gestió i el funcionament, més en consonància amb el Pla Director de biblioteques que marca la Generalitat”.

Alhora, s’aprofitarà per crear un reglament propi, que "especifiqui la visió i missió de la biblioteca i que en garanteixi el bon funcionament, així com una nova imatge corporativa", s'ha manifestat des de l'ajuntament.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: