1 de 10
FIRES I MOSTRES

Els Reguers viuen este cap de setmana la 15a Fira del Rovelló

Amb parades de venda i també la presència de diferents entitats i associacions del poble ebrenc

La Fira del Rovelló del Reguers arriba a la quinzena edició este cap de setmana | Ramon Estany
per Aguaita, Els Reguers | 26 d'octubre de 2022 a les 13:54 |
Este cap de setmana, el poble dels Reguers, a Tortosa, tornarà a viure la Fira del Rovelló. Enguany arriba a la 15a edició, amb parades de venda de bolets i també la presència de diferents entitats i associacions del poble. La fira tindrà lloc entre el dissabte 29 i el diumenge 30 d’octubre.

La inauguració d’enguany, dissabte a dos quarts de 6 de la tarda, anirà a càrrec de l’AMPA. Prèviament, el recinte ja estarà obert des de les 10 del matí, i durant tota la jornada acollirà diverses activitats. Algunes també serviran per a posar en valor un altre producte molt representatiu dels Reguers, com la confecció d’elements o artesania amb pauma: l’Associació de Dones dels Reguers faran una demostració de llatar a dos quarts d'1 del migdia.

Entre les novetats, també s’afegix el primer concurs i exposició d’olives posades de casa, obert a la participació de tothom. A les 1 del migdia, al Casal. A més a més, a dos quarts de 8 del vespre es farà una degustació de moniatos al Casal.

Durant la tarda també hi haurà les actuacions dels Abanderats de la Festa del Renaixement i del ball de cavallets del grup de Gaiters de l’Aguilot. Ja a la nit, la jornada de dissabte acabarà amb una nit jove amb l’actuació de Dani Calau.

L’endemà diumenge, a les 11 del matí també es posarà en valor uns altres productes característics de la tardor: les mangranes, els gínjols i els caquis. Ho farà difonent les propietats que tenen, en un acte al Casal, que també quedarà decorat pels xiquets de la població. A les 5 de la tarda està prevista una ballada de jotes i, a les 8 del vespre, una xocolatada solidària a benefici de La Marató de TV3 per les malalties del cor.

La setmana següent, el diumenge 6 de novembre, la fira tindrà una última activitat amb la sortida al Port per a buscar bolets. A les 9 del matí es farà l’esmorzar rovelloner i a les 3 de la tarda es farà el dinar d’estofat i concurs de rovellons.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: