1 de 10
LLEURE

El món Marvel arriba a La Fira Centre Comercial

Fins al 15 de novembre es pot visitar una mostra amb figures de grans dimensions de personatges com el Capità Amèrica, Hulk, o Iron Man

La mostra de figures es podrà visitar fins al 15 de novembre | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 26 d'octubre de 2022 a les 13:32 |
Els amants de Marvel tenen una ocasió única per veure de prop els seus superherois preferits a La Fira Centre Comercial de Reus. L'espai acollirà una exposició d'aquest món tan especial, el que permetrà als visitants tenir davant personatges com el Capità Amèrica, Hulk, Iron Man i Spiderman, convertits en figures de grans dimensions, d'entre 2 i 2,80 metres d'alçada, amb els quals es podran fotografiar a diferents photocalls.

A més, la mostra comptarà amb un espai que presenta a menor escala altres superherois tan populars com Thor, She Hulk, Thanos, Antman, Capitana Marvel, Gwen Stacy, Octopus, HawkEye o la figura de Busto, acompanyats d'unes fitxes explicatives a les quals s'hi detallen els poders i les capacitats.

Una altra activitat inclosa en aquesta mostra de l'univers Marvel serà el taller infantil que es realitzarà els dissabtes 29 d'octubre, 5 de novembre i 12 de novembre a la planta -1, on els nens podran dibuixar els superherois favorits i maquillar-se com ells.

La mostra s'ubicarà a la planta segona del centre comercial fins al 15 de novembre.
 

Hulk, un altre dels protagonistes de la mostra Foto: Cedida 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: