1 de 10
SOCIETAT

Presenten un conte animalista d'en Peret Ganxet impulsat per la regidoria de Medi Ambient

Dijous 27 d'octubre a les 7 de la tarda, a la Llotja

Portada del conte | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 26 d'octubre de 2022 a les 11:07 |
Des de la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus s’ha impulsat l’edició del conte animalista En Peret Ganxet i el benestar animal escrit per M. Carme Bigorra i M. Josep Salvadó amb il·lustracions de Marc Díez.

El protagonista del conte és en Peret Ganxet, un vell personatge estimat pels reusencs. La presentació de l'obra tindrà lloc aquest dijous 27 d’octubre, a les 7 de la tarda, a l’espai Llotja de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus. Hi intervindran les autores i l’il·lustrador del conte i el regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, clourà l’acte.

L’esdeveniment, obert al públic en general i especialment a les famílies amb nens, comptarà amb una actuació de l’Ariel Santamaria; l’animació del gegant Peret Ganxet i estands de les associacions animalistes Nou Refugi Baix Camp, Reus Gats i la Última Llar.

En aquesta nova aventura, Peret Ganxet parla de l’adopció del Mildos, un rottweiler que s’ha quedat sense amo, i de la Boca de la Mina, un espai recuperat per a ús ciutadà on en Peret Ganxet farà amistat amb un personatge emblemàtic.

Rubio ha posat de manifest que l’edició d’aquest llibre forma part del pla d’acció de la regidoria per fomentar el benestar animal que inclou la posada en marxa de campanyes periòdiques de tinença responsable i per evitar l’abandonament. “El conte de ben segur contribuirà a promoure el contacte respectuós amb la natura i l’estima i respecte cap als seus habitants de quatre potes”.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: