1 de 10
POLÍTICA

Àngel Xifré és el nou delegat territorial de la Generalitat a Tarragona

Ha estat nomenat aquest dimarts

Àngel Xifré | Almoster.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 25 d'octubre de 2022 a les 14:27 |
El Govern ha aprovat aquest dimarts el nomenament d’Àngel Xifré com als nou delegat territorial de Tarragona. Àngel Xifré, nascut a Reus el 1961, Xifré és llicenciat en Ciències Matemàtiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Té un postgrau en Especialista Universitari en Participació Ciutadana i Comunicació per la Universitat Rovira i Virgili i un postgrau en Formació en Estudis sobre Immigració per la Universitat de Lleida.
 
És catedràtic de Matemàtiques del Departament d’Educació. Ha ocupat els càrrecs de director de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà entre els anys 1988 i 1991 i director de l’Institut Gabriel Ferrater de Reus entre els anys 1994 i 2001.
 
Ha exercit de director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona entre els anys 2016 i 2021. Des del 2021 fins a l’actualitat ocupava el càrrec de director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.
 
El nou delegat a Tarragona ha afirmat que ara comença una "nova etapa" que té dos anys per davant. I ha destacat alguns dels projectes que s'han de desenvolupar com el TramCamp, la Ciutat Judicial i l'hospital Joan XXIII. "Podem treballar intensament els conflictes a nivell de territori i els projectes per dur-los a terme", ha afegit.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: