1 de 10
POLÍTICA

El Govern nomena Marina Berasategui com a secretària d'Habitatge

Actualment exerceix de regidora d’Urbanisme i Mobilitat a l’Ajuntament de Reus

Marina Berasategui | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 d'octubre de 2022 a les 14:12 |
El Govern de la Generalitat ha nomenat aquest dimarts dos nous secretaris i tres directors generals del departament de Territori. En el marc dels canvis a l'administració causats per la sortida de Junts de l'Executiu, el Departament que ara encapçala Juli Fernàndez ha nomenat a Marina Berasategui com a secretària d'Habitatge.
 
Llicenciada en Arquitectura per la Universitat Politècnica de Catalunya, màster en Project Management i màster en Ciutat i Urbanisme, Berasategui és des de l'any 2009 tècnica responsable de Projectes i Infraestructures a la Universitat Rovira i Virgili. L'any 2019, com a membre de la secció local d'ERC a Reus, també va ser escollida a l'Ajuntament de Reus com a regidoria d'Urbanisme i Mobilitat del govern municipal.

Un àmbit "on em sento molt còmoda"A la tarda, i a la seu d'ERC Reus, Berasategui ha explicat que "tant per la meva formació educativa com per les feines que he executat a la Universitat Rovira i Virgili i al capdavant de la regidoria d’Urbanisme, aquest és un àmbit que m’és molt conegut i en el qual em sento molt còmoda. Penso, a més, que puc aportar aquest bagatge, aquest coneixement formatiu i professional que he adquirit al llarg dels anys per donar resposta a moltes de les necessitats que continuen vigents en un àmbit tan sensible com és el de l’habitatge". Berasategui compaginarà la tasca del seu nou càrrec amb el lloc de regidora al consistori. 

Al seu torn, la vicealcadessa i presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, s’ha felicitat per aquest nomenament. "Penso que aquest nomenament també és un reconeixement de la bona feina que està fent la regidora d'Urbanisme, de manera particular, i el grup d'ERC Reus de manera general".

La presidenta de la secció local d’Esquerra a Reus, Eva Ferran, ha destacat el "bon moment" del partit a la ciutat i al país. Aquesta ha afirmat que "la ciutadania valora, cada dia més, la seriositat i l’estabilitat que ofereix la gent d’Esquerra Republicana allà on governa".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: