1 de 10
CURSES

​L’home de ferro de Reus corre la marató de Chicago

Després de completar l’Ironman Thun a Suïssa, ha competit a una de les sis majors del món

El reusenc Ruben Torres va completar la marató de Chicago | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 1 de novembre de 2022 a les 20:30 |
El reusenc Rubén Torres Garcia ho ha tornat a fer. Després de completar l’Ironman Thun de Suïssa al mes de juliol, ha finalitzat també la marató de Chicago. Sent una de les sis majors del món i amb una participació de 45.000 corredors, Torres va acomplir amb els 42 quilòmetres en menys de tres hores i mitja.  

Posició 6.598, de 45.000 corredors


Sensacions espectaculars de poder córrer per Chicago, envoltat de gratacels i centenars de milers de persones animant”. Amb aquestes paraules descriu Torres l’experiència de participar a la marató de Chicago el 10 d’octubre. El corredor reusenc va finalitzar la prova a la posició 6598 amb un temps de 3 hores 28 minuts i 13 segons. 

Poc després d’haver competit a l’Ironman Thun, Torres va aconseguir la fita sense “tenir el temut mur”, és a dir, una baixada sobtada del rendiment que dificulta mantenir el ritme durant la cursa. “Fins i tot, la segona part de la marató la vaig fer més ràpida que la primera”, celebra el reusenc. 

Torres, premi Valors de l'Esport


Tot just feia una setmana, Torres havia recollit un dels Premis Esport i Ciutat 2022 atorgat per l’ajuntament de Reus en reconeixement dels esportistes vinculats a la ciutat. Va rebre el guardó en la categoria Valors de l’Esport, que distingeix persones o accions amb valors ètics, per la integració de nouvinguts d’Ucraïna a la ciutat. 
 

Va rebre el premi Valors de l'Esport de l'ajuntament de Reus Foto: Cedida

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: