1 de 10
LLEURE

Ampliació d'horaris i activitats per gaudir del patrimoni de la ciutat per Tots Sants

Interior de l'Institut Pere Mata, de Reus | Reus.cat
per J.G., Reus, Catalunya | 25 d'octubre de 2022 a les 11:44 |
La regidoria de Promoció de Ciutat ha ampliat els horaris dels diferents espais que gestiona per facilitar la visita als forasters durant els propers dies festius.

Per aquest motiu Reus Promoció ha previst els horaris i activitats següents. El pavelló dels distingits de l'Institut Pere Mata proposa la visita lliure amb audioguia el dilluns 31 d’octubre d'11 del matí a 2 del migdia i de 4 a 6 de la tarda;  el dimarts 1 de novembre, d'11 a 2. 

La visita lliure a l'Estació Enològica el dilluns 31 d’octubre es podrà fer d'11 del matí a 2 del migdia i de 5 a 7 de la tarda; l'endemà, l'horari serà el mateix.

Quant a la ruta del Modernisme, la visita guiada (amb sortida des de l'Estació Enològica) podrà fer-se el dissabte 29 (en català, a dos quarts de 12 del migdia).

Una altra de les activitats és el taller de ceràmica de diumenge 30 a les 11 del matí. Porta per títol Decora la teva rajola fent servir la trepa. T’animes? i proposa conèixer la tècnica modernista, per gaudir d’una activitat enriquidora i relaxada per fer amb família, sol, amics o com més ens agradi.

Finalment, al Gaudí Centre la visita lliure amb audioguia o mitjançant d’APP des del dispositiu mòbil dels usuaris podrà fer-se, de dilluns a dissabte de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 a 7 de la tarda. Els diumenges i dies festius, d’11 a 2 i de 4 a 6. Per reservar les activitats cal entrar a ticket.reusturisme.cat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: