1 de 10
ELECCIONS MUNICIPALS 2023

Brull repeteix com a candidat d'Independents per Falset a les municipals

L'actual batlle de la capital prioratina apunta que "s'ha donat compliment a bona part de les mesure" que duia al programa de 2019

Carlos Brull, alcadable per Independents per Falset | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 24 d'octubre de 2022 a les 15:46 |
L'alcalde de Falset, Carlos Brull, repetirà com a candidat a l'alcaldia de la capital del Priorat pel grup Independents per Falset en les pròximes eleccions municipals, el maig de 2023. L'assemblea d'Independents per Falset ha ratificat la candidatura de Brull en una reunió celebrada aquest passat diumenge.

En el transcurs d'aquesta, Brull ha exposat els motius que avalen la seva decisió de tornar-se a presentar. L'alcadable ha apuntat a "la vigència d'un projecte de present i de futur per a Falset que ha començat a prendre forma en els darrers anys". En aquest sentit, ha volgut remarcar els eixos d'aquest projecte: "el desenvolupament econòmic i social, la sostenibilitat i eficiència energètica, i la valorització del patrimoni, la cultura i l'educació", ha dit. Tot plegat, "sense oblidar el compromís amb el dia a dia i la necessitat de mantenir en tot moment la bona salut financera de l'ajuntament", ha afegit.

Brull ha assenyalat que en el darrer mandat "s'ha donat compliment a bona part de les mesures que el grup Independents per Falset duia en el programa de les darreres eleccions". Amb tot, Brull ha admès que "hi ha mesures que no hem pogut executar, donat que el primer any i mig la pandèmia va capgirar els plans de tothom". D'aquesta etapa i del mandat en general, ha argumentat que "tant l'equip de govern com jo n'hem guanyat experiència i expertesa, i ens sentim més preparats".

Brull també ha posat damunt la taula que se sent "amb moltes ganes de repetir com a alcalde, perquè m'il·lusionen els projectes que tenim entre mans i els que tenim al cap, i m'agrada estar al servei dels veïns i veïnes de Falset".

Independents per Falset és un grup municipal amb llarga tradició política al municipi. Va néixer com una alternativa als partits tradicionals a mitjan dècada dels noranta, i va assolir l'alcaldia de Falset en les primeres eleccions en les quals es va presentar, l'any 1995. Des de llavors, el grup ha governat a Falset en els períodes 1995 a 2007 i 2015 fins el dia d'avui. D'ençà de les darreres eleccions, l'any 2019, Carlos Brull ha estat l'alcalde Falset, tot i que en anys anteriors ha tingut presència com a regidor municipal, sigui formant part de l'Equip de Govern o com a membre de l'oposició.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: