1 de 10
SOCIETAT

Infants i joves visiten els horts urbans ecològics de Sol i Vista

En el marc de la Setmana BIO 2022

Canalla en un dels horts urbans | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 25 d'octubre de 2022 a les 08:00 |
El Mas Carandell ha participat un any més en la celebració de la Setmana BIO 2022, un esdeveniment que s’ha desenvolupat a tot Catalunya del 15 al 23 d’octubre, "amb l’objectiu de promoure i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població a través d’activitats", segons fonts municipals.

L'activitat que s'ha organitzat des del Mas Carandell consisteix en oferir a estudiants d’escoles i d’instituts de la ciutat, visites pedagògiques guiades als horts urbans ecològics del barri Sol i Vista de Reus. Al llarg de la setmana passada han passat per l’activitat 203 infants i joves de quatre centres educatius de la ciutat: l’escola Alberich i Casas, l’escola Cèlia Artiga, l’institut Gaudí i l’institut Domènech i Montaner.

Les visites s’inicien amb una primera presa de contacte amb l’hort, donant a conèixer els beneficis de l’agricultura ecològica, per passar posteriorment, i segons el nivell educatiu de cada grup a realitzar diversos tallers, com el de residus i el temps que tarden en descompondre’s, o bé el de reconeixement d'aromàtiques i derivats, entre d’altres.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats ha explicat que "l’equip que dinamitza aquesta pràctica educativa forma part d’un recurs de qualificació professional en temes agrícoles que realitza Mas Carandell a través de la contractació directa. Activitats com aquestes són molt gratificants perquè donen visibilitat a la tasca que fan als horts, al mateix temps que sensibilitzen de l’impacte i profit de la producció ecològica en l’alimentació".

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: