1 de 10
SERVEIS

S’obre la concessió del bar restaurant del Centre Polivalent i Casal d’Avis de Miami Platja

El termini per presentar les ofertes s’allarga fins al 4 de novembre

El Bar Casal d'avis Miami Platja | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 24 d'octubre de 2022 a les 10:19 |
L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha tret a concessió el bar restaurant del centre polivalent i Casal d’avis de Miami Platja. L’anunci de la licitació es va publicar el passat 20 d’octubre i el termini per presentar les ofertes s’allargarà fins al 4 de novembre.

L’objectiu és que l’equipament pugui donar servei al Casal d’Avis, amb qui es comparteix una part de les instal·lacions, però també a les persones que fan ús del Centre Polivalent i a la ciutadania en general. A més, està ubicat a l’àrea d’influència de diversos serveis municipals i és un dels punts neuràlgics del barri de la Florida.

Cuina recent reformadaLa persona o persones emprenedores que guanyin la licitació, que és per un termini de dos anys, prorrogable dos anys més, podran oferir servei de bar però també de restaurant. A més, comptaran amb una cuina recent reformada, encara per estrenar, que l’Ajuntament ha remodelat els darrers mesos.

Les instal·lacions compten amb diversos aparells per estrenar com un rentagots industrial, una cuina a gas de tres focs més forn, campana extractora, taula inox, termo elèctric, pica per a rentaplats o pica per a l’elaboració d’aliments. A més d’altre material de barra i cuina en bon estat.

El bar restaurant haurà d’estar obert, com a mínim, totes les tardes de dilluns a diumenge, doncs recordem que uns dels principals objectius és donar servei a les persones del casal d’avis, que acudeixen de forma periòdica a aquest equipament. En cas de voler visitar les instal·lacions abans de presentar l’oferta es pot trucar al departament de gent gran (679041961). Tota la informació es pot trobar al portal de contractació pública
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: