1 de 10
SOCIETAT

Un conte per trencar tabús

Bibliotecària del Catllar, Isabel Llavoré engega una campanya de micromecenatge per publicar un llibre sobre l'òrgan "del qual no se'n parla prou"

La impulsora del projecte ha obert una campanya de micromecenatge per publicar el conte | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 12 de novembre de 2022 a les 16:30 |
Bibliotecària del Catllar, Isabel Llavoré ha engegat recentment una campanya de micromecenatge per sumar “tietes i padrines” al seu projecte El meu nom és Clítoris. El període per fer aportacions a la plataforma ja s'ha obert, amb l'objectiu de recaptar els 3.500 euros necessaris per poder publicar un conte de cara al proper 25 de novembre, quan es commemora el Dia internacional contra la violència envers les dones. 

Un còmic i un curtLlavoré assenyala que El meu nom és Clítoris és "una història on el clítoris es presenta, simplement això. Però té una força brutal, perquè encara és invisible en molts àmbits. Definitivament no se’n parla prou. De fet, al voltant del clítoris, hi ha moltes temàtiques a tractar i no només amb els petits de la casa. El plaer, el consentiment, les relacions sexoafectives semblen temes evidents, però també hi ha el biaix de gènere en la investigació mèdica, la recerca científica, la violència obstètrica… són encara reptes pendents com a societat". 

Tot plegat té el seu origen més d'un any enrere, quan Llavoré va prendre part en un dels tallers de salut sexual impartits per la seva germana. La bibliotecària va escriure el còmic Hola i fins aviat i va resultar guanyadora del concurs 8-M de 2021 de l'Ajuntament de Tarragona. Ara, aquell còmic s'ha transformat en un curt d'animació fet amb plastilina per Toni Alarco i amb la veu de Mireia Chaos, d'on s'han extret les fotografies necessàries per a la maquetació del llibre El meu nom és Clítoris.

En aquesta obra, explica l'autora a la xarxa, "el clítoris esdevé amable i simpàtica". Amb la col·laboració de l’Editorial Coopula, s’ha transformat el projecte en l’obra que aviat serà una realitat. La presentació del projecte està prevista per a finals de novembre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona. La data i la ubicació, això sí, encara estan pendents de confirmació.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: