1 de 10
FIRES I MOSTRES

La Cambra de Reus estreny els vincles amb la Ribera d’Ebre a través de la Fira de Móra la Nova

L’estand de la corporació té una excel·lent acollida en els quatre dies de fira

Estand de la Cambra de Reus a la Fira de Móra la Nova | Cedida
per Reusdigital.cat, Móra la Nova | 23 d'octubre de 2022 a les 12:04 |
La Cambra de Comerç tanca aquest diumenge la seva participació en la Fira de Móra la Nova que enguany celebra la seva 190a edició consolidant-se com l'autèntic aparador agrícola, ramader i industrial de la Ribera d'Ebre.

Durant els quatre dies d'obertura del certamen, la Cambra ha difós diversos aspectes vinculats a l'activitat corporativa que desenvolupa en benefici de les empreses, especialment en àmbits estratègics com l'emprenedoria, el comerç exterior, la formació o l'arbitratge entre d'altres. També s'ha de destacar l'àmbit vinculat a la Innovació i competitivitat, amb la difusió específica del programa Kit digital on la Cambra treballa per assessorar a les empreses a l'hora de poder dur a terme els seus programes de digitalització.

La presència a la Fira de Móra la Nova s'emmarca en la voluntat de la Cambra de participar activament de totes aquelles manifestacions vinculades a la promoció econòmica que es despleguin al territori corporatiu. Així ho ha subratllat el president de la corporació, Jordi Just, que ha volgut recordar "la històrica relació de la Cambra amb el món firal. Si algú pot valorar la importància d'aquests certàmens pel desenvolupament econòmic del territori som nosaltres. Així ho hem demostrat des dels inicis a fira de Reus. I així ho volem continuar posant de manifest participant presencialment de totes aquelles fires del nostre territori corporatiu on no només puguem donar a conèixer la nostra activitat corporativa, sinó també donant suport a iniciatives de promoció com pot ser, per exemple, la de Móra la Nova". El president de la Cambra també ha destacat l'aportació de la Cambra al programa paral·lel d'activitats de la fira, amb la iniciativa conjunta del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona amb qui divendres es va programar la conferència sobre l'afectació del sol a la pell dels pagesos amb la farmacèutica Natàlia Borges.

A l'estand de la Cambra també s'ha repartit el Joc de la Llotja editat després d'haver obtingut, per part de la Generalitat de Catalunya, el reconeixement com a Llotja de Referència. Aquest entreteniment és una reinterpretació del tradicional joc de l'oca que combina els productes que es cotitzen al Mercat del Dilluns amb fets històrics del nostre territori corporatiu des del 1310, quan Jaume II va concedir el privilegi de fer Mercat, fins aquest 2022 coincidint amb la designació de Llotja de referència. A partir de demà dilluns el joc es distribuirà gratuïtament a les oficines de la Cambra.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: