1 de 10
COMERÇ

La veterana botiga de roba Comas, al carrer del Vent, abaixa la persiana

Tanca definitivament el 31 d'octubre

Exterior de la botiga de roba Comas, al carrer del Vent de Reus, aquesta tarda de dissabte | MBO
per M.B., Reus, Catalunya | 22 d'octubre de 2022 a les 19:11 |
El veterà establiment Comas, als baixos del número 44 del carrer del Vent de Reus, abaixarà aviat la persiana després de dècades de trajectòria. Serà el proper 31 d'octubre quan la botiga tanqui de manera definitiva, tal com s'ha assenyalat des del propi negoci amb una sèrie de cartells informatius als aparadors. "Tanquem definitivament el dia 31. Comas dona les gràcies als seus clients i amics", s'hi pot llegir. 

Articles de moda i complementsReusdigital.cat ja va avançar, temps enrere, que Comas liquidava gènere per jubilació. Són no poques les generacions de reusencs i visitants que vestit les peces a la venda a la botiga. A l'establiment, situat a la cruïlla amb el carrer dels Jurats, s'hi han venut articles de moda i complements per a petits i grans.

Un cop confirmat el seu tancament, en aquesta via encara hi romandrà en actiu un altre veterà establiment, la Casa Català, dedicada als esports en general i al ciclisme en particular. En aquest últim cas, en actiu des de 1948. El passat estiu, de fet, va ser un dels negocis protagonistes de la sèrie Comerços amb història que aquest mitjà va oferir a la seva comunitat de lectors. 
 

Un dels cartells de comiat als clients Foto: MBO

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: