1 de 10
PUBLICITAT

El càmping Prades amplia les seves instal·lacions amb nou spa

Es va inaugurar la setmana passada

El càmping Prades amplia les seves instal•lacions amb nou spa | Jordi Garcia Arnau
per Jordi Garcia Arnau, Prades | 23 d'octubre de 2022 a les 10:54 |
Amb la presència de professionals del sector del càmping de Catalunya i  representants polítics com ara la delegada del Governa a Tarragona, Teresa Pallarès i l'alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, fa uns dies es inaugurar el nou spa Roca Vermella al municipi praden. El nou equipament, construït durant un període de dos anys, està situat a l'entrada del càmping i consta d'un circuit termal, un gimnàs, vestidors, sala de massatges i un solàrium.
 
Amb aquesta nova proposta, els directius del càmping Prades pretenen desestacionalitzar la temporada turística i ampliar la seva clientela amb visitants que vagin a Prades atrets pel turisme astronòmic i esportiu.
 
Lídia Bargas ha recordat la decidida aposta pel turisme que ja fa anys que està fent la població i que està donant com a resultat que els caps de setmana d'estiu la població de Prades es multipliqui per 10. En aquesta línia també ha recordat que la vila té tres flors dins del rànquing de Viles Florides de Catalunya, fet que la situa només per darrere de Reus dins de la comarca.
 
El càmping Prades va obrir les portes l'any 1990 i va representar una aposta valenta en un projecte familiar que continua sent-ho tot i el canvi generacional. El nou circuit termal és obert a tothom, és a dir, tant a clients del càmping com a gent de fora. Es busca un ambient relaxat amb una màxima ocupació de 10 persones alhora. El preu per poder gaudir d'aquestes instal·lacions oscil·larà entre els 20 i els 30 euros.
 
Com s’ha dit, l'aposta pel turisme esportiu de la població és important. Prades compta amb dos camps de futbol de gespa natural, un al càmping i l'altre dins de la població. La creació de l'spa serà un valor afegit a l'hora de buscar clubs de futbol que vulguin fer estades a 940 metres d'altura.
 
A la planta baixa de l'spa, trobem una piscina d'acer inoxidable i les sales de musculació i d’exercicis amb bicicleta. Totes elles, disposen de sofisticats sistemes d'il·luminació i de diferents fils musicals per trobar l'ambient més adequat. Al costat de la piscina hi ha unes hamaques d'infraroigs, la sauna seca i un bany de vapor.
 
A la planta superior hi ha un lluernari amb sostre retràctil que pot deixar al descobert un jacuzzi. Això permetrà gaudir del cel "starlight" de Prades mentre es pren un bany. També en una planta superior és previst d'obrir a partir de la primavera el solàrium.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: