1 de 10
FIRES I MOSTRES

Prop de 45.000 persones gaudeixen del Festival del vi i la gastronomia de Cambrils

Durant els sis dies de fira, es van vendre 72.00 tastos de vi i 56.000 degustacions gastronòmiques

Festival de Vi i Gastronomia de Cambrils | Cedida
per Reusdigital.cat, Cambrils | 21 d'octubre de 2022 a les 17:06 |
La dotzena edició del Festival del Vi i la Gastronomia de Cambrils ha obtingut unes xifres de rècord. Entre el 7 i el 12 d’octubre l’esdeveniment va atraure al Parc del Pescador prop de 45.000 persones, que van comprar 72.000 tiquets de tastos de vi i 56.000 tiquets de degustacions gastronòmiques i van valorar la fira amb molt bona nota en les enquestes realitzades.
 
Enguany la mostra ha crescut en espai, durada i cellers participants i ha passat a denominar-se festival per l’ampli programa d’activitats vinculades al vi, l’enoturisme, la gastronomia, la música, l’artesania, l’art i la solidaritat, a més de les propostes de proximitat com les del Nàutic Parc, que van fer ple absolut.
 
Cal destacar que l’esdeveniment va acollir 65 empreses expositores (34 cellers, 2 vinacoteques, 20 restaurants i establiments d’alimentació i 9 d’artesania) i va oferir 23 presentacions i tastos guiats, 4 showcookings i maridatges, 13 tallers infantils i 19 actuacions musicals.
 
La regidora de Turisme, Yolanda Burgos, ha afirmat que “el festival s’ha convertit en un reclam pels cambrilencs i les cambrilenques i un veritable producte turístic a favor de la desestacionalització de la destinació”. De cara a la propera edició, l’objectiu és seguir en la línia d’enguany de distribuir els expositors i les activitats per tot l’espai del parc per afavorir la comoditat de les persones visitants.
 

La subhasta de botes recapta 2.025 euros contra el càncer infantilLa subhasta de botes que es va portar a terme durant el festival va recaptar un total de 2.025 euros que es destinaran a la lluita contra el càncer infantil a través de l’associació #Pelsvalents. Els dies 8, 9 i 10 d’octubre els artistes de “Cambrils Art Total” van decorar i pintar les 6 barriques de vi que es van subhastar els mateixos dies a la nit a la pèrgola del Parc. Els i les artistes participants van ser Rafael Rubio, Rafael Borlansa, Dora Drown, Olga Urtado, Angelina Escolies, Gloria Gotor i Alberto Insa.
 
 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: