1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

Més de 400 famílies de Salou reben ajuts per pagar els subministraments de la llar

L'ajuntament hi destina 221.000 euros

Els ajuts són per pagar rebuts de la llum, del gas i de l'aigua | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 d'octubre de 2022 a les 12:35 |
Fins a 418 famílies de Salou es beneficien de la subvenció per a les despeses de subministraments de la llar (aigua, llum i gas). L’ajuntament, a través de l’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, ha destinat 221.764'96 euros per donar cobertura a aquests ajuts.

En aquest sentit, des del consistori s'ha volgut destacar que, en la convocatòria d’aquest any (des del 23 de maig i fins al 21 de juliol de 2022), s’han rebut 502 sol·licituds, les quals han estat resoltes i fiscalitzades en dues valoracions tècniques, i de les què se n'han resolt, favorablement, 418.

L’alcalde, Pere Granados, ha assenyalat que, “des de l’Ajuntament de Salou, prioritzem el benestar i la qualitat de vida de la nostra ciutadania; i, per aquesta raó, continuarem donant-li suport, després de la represa de la normalitat, per tal de garantir els serveis bàsics i essencials”.

Per la seva banda, la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, ha explicat que “aquesta subvenció pretén evitar que es produeixin situacions de pobresa energètica”. Enguany, ha indicat, “hem mantingut l’increment dels recursos destinats, arrel de la pandèmia, per tal d’arribar a totes les persones que ho necessitin”.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: