1 de 10
POLÍTICA

Pellicer visita el Mas Vilanova, el barri Monestirs i l'avinguda de la Salle

Del 24 al 26 d'octubre, en el marc del programa "Convivències amb l'alcalde"

Pellicer visitarà diverses zones, entre les quals l'entorn del Mas Vilanova, a Misericòrdia | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 d'octubre de 2022 a les 12:14 |
Els dies 24, 25 i 26 d’octubre, el batlle Carles Pellicer iniciarà una nova ronda del programa Convivències amb l'alcalde. Es tracta, han assenyalat fonts municipals, de "la immersió intensiva" als barris de la ciutat, que en aquest cas se centrarà en la zona del Mas Vilanova, el barri Monestirs i l’avinguda de la Salle.

Acompanyat per la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles; el regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, i altres regidors, Pellicer "farà recorreguts a peu de carrer; conversarà amb la gent; compartirà àpats amb persones referents de les entitats i associacions de veïns; visitarà comerços i equipaments públics i assistirà a actes lúdics, religiosos, culturals o esportius que hi tinguin lloc".

El dia 26 a la tarda, de 5 a 7, tindran lloc les Converses amb l'alcalde al Mas Vilanova, seu del Centre de Normalització Lingüística, on Pellicer atendrà sense cita prèvia els veïns i veïnes que s’hi apropin per a recollir peticions, inquietuds i intercanviar impressions directament amb la ciutadania.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: