1 de 10
DANSA

Cinc companyies actuaran a Amposta en el marc de Tardor en Dansa

A la cruïlla entre l’avinguda de la Ràpita i el passeig Canal, el 29 d’octubre

Un dels espectacles que formaran part de la Tardor de Dansa | Cedida
per Aguaita, Amposta | 21 d'octubre de 2022 a les 12:05 |
Amposta és un dels sis municipis catalans escollits per convertir-se en la seu de Tardor en Dansa, una iniciativa impulsada per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat. Tardor en Dansa portarà a la capital del Montsià cinc companyies que oferiran cinc actuacions al centre de la ciutat, a la cruïlla entre l’avinguda de la Ràpita i el passeig Canal, el dissabte 29 d’octubre a les 17.30 hores.

En més detall, es podrà gaudir de les actuacions, d’uns 20 minuts cada una, de companyies com Ambae Company amb "We all live in a box", una peça interdisciplinària on es difuminen les línies entre la dansa contemporània, la música en directe i l’escenografia; o Homeland Dance Company amb "Ways", dansa de curt format integrada per tres intèrprets. Del programa també formen part l’espectacle de dansa sobre l’atenció "Scotoma" de Clémentine Télesfort i Lisard Tranis, el "tableau vivant’’ de Júlia Godino i Alexa Moya "Picnic on the moon" o "A cegues" d’Elelei Company.

La comissió de selecció ha estat formada per un representant de l’APdC i de l’ACPDC, i un representant de cada municipi que acull la proposta. Tardor en Dansa es tracta d’una iniciativa pilot que forma part de les accions del Pla d’Impuls durant el 2022 i es durà a terme de forma itinerant a Amposta, Alcover, Juneda, Ripoll, Rubí i Tremp, durant els mesos d’octubre i el novembre.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: