1 de 10
LLEURE

«Hospital del pànic», l'activitat terrorífica per al jovent reusenc per la castanyada

Per aconseguir una invitació cal portar dos litres de llet, que es lliuraran al Banc d'Aliments

Detall del cartell de l'activitat per a joves | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 20 d'octubre de 2022 a les 16:12 |
Tot coincidint amb la castanyada, torna l’activitat més terrorífica a Reus de la mà del Casal de Joves i un grup d’unes 40 voluntaris que la fan possible. Enguany, es torna a canviar d’ubicació i es realitzarà a les intal.lacions de l’antic Hospital de Sant Joan tancat des de fa uns 12 anys, gràcies a la col.laboració del Centre MQ i la regidoria de Salut i Ciutadania.

L’edat recomenada és a partir de 12 anys, tot i que els joves de 12 a 14 anys hauràn d’entrar acompanyats per un adult. L’espectacle, que porta per nom Hospital del pànic, es realitzarà els dies 28, 29 i 30 d’octubre. El 28 i 29 d’cotubre l’horari serà de 7 de la tarda a 11 de la nit i, el 30 d'octubre, de 7 de la tarda a 10 de la nit en franges de 15 minuts per grups de vuit persones.

Les invitacions per entrar a l’espectacle es poden recollir presencialment al Casal de Joves la Palma a partir del 20 d’octubre en el seu horari de dimarts a divendres (de 10 del matí a 2 del migdia i, de dilluns a dijous, de dos quarts de 5 a 7 de la tarda) fins a exhaurir-les. Cal portar dos litres de llet per invitació, que aniran destinats al Banc d’Aliments de Reus.

El recorregut per l’equipament de l’antic Hospital de Sant Joan no està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. La creació i realització de l’espectacle es realitza amb joves voluntaris de la ciutat després de fer una crida oberta i sota la direcció artística d’Àlex Manríquez, actor i escenogràf que guia i acompanya els joves en tot el procés que comença aquesta setmana amb reunions per rematar la trama, decidir escenografia i buscar qui farà què i qui interpretarà cada personatge.

Per a més informació es pot trucar al Casal de Joves la Palma al 977010268 o a contactar via Instagram @joventutreus.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: