1 de 10
MÚSICA

Comença el cicle «La Música batega als barris»

Divendres, a la Pastoreta, la Mineta, els Jardins de Reus i a la urbanització Pi

Detall del cartell del cicle musical | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 20 d'octubre de 2022 a les 11:11 |
El cicle La Música Batega als Barris començarà aquest proper divendres la seva programació de concerts amb les actuacions de Magogos Corp, al barri de la Pastoreta; de Mel i Mató, a la Urbanització Pi; d'Stacey Malibú, al barri Jardins de Reus; i d'Afterdark, a la Mineta.

Durant aquest cap de setmana i els dos propers, Reus viurà una eclosió musical amb 32 concerts musicals gratuïts de petit format que tindran lloc de manera gratuïta en 32 barris de la ciutat. El programa pretén donar a conèixer les múltiples manifestacions musicals de grups musicals vinculats a la ciutat i el territori: soul, funky, flamenc, pop rock, cançò catalana, dixie, swing, rumba, boleros, salsa, coral, versió gralla, blues, cant coral i versions d’autor.

“L’experiència en el decurs de Reus Capital de la Cultura Catalana fent la música intensament present als barris ha estat el punt de partida perquè la regidoria de Relacions Cíviques decidís un cop més, i d’una manera generalitzada, abraçar amb la música tots els racons de la nostra ciutat. A més a més, s’aposta pel talent del territori, el que reforça l’objectiu de proximitat i descentralització del programa”, ha explicat la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: