1 de 10
CURSOS

Tornen els cursos del Centre Cultural del Morell

La regidoria d’Ocupació i Formació ofereix una quinzena de propostes de novembre d’enguany a abril de 2023

Imatge d'arxiu d'un dels cursos programats per l'ajuntament del Morell | Cedida
per Reusdigital.cat, El Morell | 19 d'octubre de 2022 a les 13:40 |
Iniciat el curs escolar i després de dos anys aturats, tornen els cursos del Centre Cultural del Morell. Un total de 16 propostes formatives molt variades, impulsades des de la regidoria d’Ocupació i Formació de l’ajuntament del municipi, que tindran lloc entre els mesos de novembre d’enguany i abril de 2023.
 
“Teníem moltes ganes de recuperar els cursos, i la ciutadania ja feia temps que ens ho demanava”, exposa la regidora, Mònica Casas. “Hem treballat per presentar un ampli ventall de propostes, per mirar d’arribar al màxim de persones possible i tractar àmbits ben diferents”, detalla.
 
Un dels més esperats, el de restauració de mobles, serà el primer a començar. A càrrec d’Aurora Illarramendi, serà els dilluns i dimecres 6 de la tarda a les 8 del vespre, a partir del 2 de novembre i fins al 28 de juny. Unes sessions per aprendre tècniques de restauració i decoració de mobles que tenen un preu de 30 euros mensuals, tenint en compte que el material va a càrrec de l’alumne.
 
Aquest curs arriba amb diverses formacions de creixement personal, com ara la de l’arbre familiar, del 8 de novembre al 20 de desembre, o tècniques de relaxació, del 3 de novembre al 15 de desembre. Totes dues amb un preu de 20 euros i a càrrec d’Elies Torres.
 
En l’apartat tèxtil, Carmen Ruiz s’encarregarà del curs de costura creativa, on l’alumnat podrà crear, dissenyar i cosir peces senzilles. Serà del 2 de novembre al 28 de desembre, amb un preu de 22 euros mensuals.
 
Com a novetat, el fotògraf morellenc Pep Rodríguez impartirà un curs de fotografia bàsica del 4 al 28 de novembre, cada dilluns de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. El preu és de 20 euros. I també en el vessant més artístic, TUTUjoies ofereix un taller de joies on s’ensenyaran tècniques de joieria tradicional. Serà el 26 de novembre i el 28 de gener en torn de matí o de tarda. El preu és de 30 euros.
 
Finalment, del 7 de novembre al 14 de desembre, tindrà lloc un curs d’introducció al màrqueting digital, a càrrec d’Alba Blanco. Cada dilluns i dimecres de 20 a 22 hores i amb un preu de 20 euros.
 
A partir del gener hi haurà noves propostes, com ara balls llatins, mindfulness, diverses opcions relacionades amb la costura, primers auxilis i emergències domèstiques, Bollywood i un curs intensiu de monitor de lleure.
 
Cal tenir en compte que tots els cursos necessiten assolir un mínim d’alumnes i que, en cas que no s’hi arribi, quedaran anul·lats. Les inscripcions, amb matrícula gratuïta en tots els casos, es poden formalitzar a les oficines del Centre Cultural del municipi, de dilluns a divendres de 4 de la tarda a les 8 del vespre, com a màxim una setmana abans de l’inici de cada curs. Per   a   més   informació   es   pot   trucar   al   977   842   176   o   bé   escriure a centrecultural@morell.altanet.org.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: